Hello Italy – Italiaans Kerstpakketje

Nieuwe kerstpakketten uit Italië

Italiaans Kerstpakketje - Hello Italy
Italiaans Kerstpakketje - Hello Italy
Italiaans Kerstpakketje - Hello Italy
Foto-Homepage
Foto-Homepage
Foto-Homepage
previous arrow
next arrow

Via onze website www.Italiaanskerstpakketje.nl leveren we ook in 2023 weer heerlijke, authentieke Italiaanse kerstpakketten.

We hebben een ruime collectie, voor ieder wat wils. Verras je medewerker, collega, relatie of familie met de lekkerste, meest verrukkelijke Italiaanse producten.

Met onze originele Italiaanse pakketten en lekkernijen zet je deze kerst een heerlijke maaltijd op tafel!


Maak kennis met Hello Italy

Zintuigen - Hello Italy
Zintuigen - Hello Italy
Zintuigen - Hello Italy
Foto-Homepage
Foto-Homepage
Foto-Homepage
previous arrow
next arrow

Hello Italy geeft u de mogelijkheid om de smaak van Italië te proeven. Hello Italy biedt typische traditionele en streekgebonden Italiaanse producten en delicatessen. Veel van onze producten zult u elders niet tegenkomen.

Iedereen kent de Italiaanse keuken, verse pizza’s, verse pasta’s en smaakmakende kruiden. Wij van Hello Italy willen de unieke smaak van Italie naar Nederland brengen en bieden daarvoor italianse hoogwaardige producten op onze website aan.
De producten op onze website zijn nergens anders te koop. 
Wij bieden daar producten aan die kunnen samengesteld worden als geschenken. Ook zijn er al samengestelde cadeau pakketjes. De pakketjes kunnen per thema samengesteld zijn, bijv voor kerst. Daarnaast is onze webshop www.italiaanskerstpakketje.nl onderdeel van Hello Italy.

Hello Italy - Bestel nu jouw Siciliaanse Oregano!

Ook zijn wij de enige leverancier van Siciliaanse Oregano op de bos, dus niet verkruimeld in een potje. Hierdoor blijft de sterke smaak en geur gegarandeerd en op het moment dat u het zelf boven het gerecht of de pizza verkruimeld zal dat de smaak en geur ten goede komen en versterken.
Wij laten verschillende Italiaans recepten zien waar de oregano en andere producten van ons gebruikt kan worden.

Voor meer informatie of bestellingen kunt u contact opnemen met Hello Italy op telefoonnummer 010 – 737.11.50 of mail naar info@helloitaly.nl